Grammarly Premium Besplatna Licenca (2017)

Većina pisaca je čula za Grammarly, zgodnu ekstenziju za pretraživače, koji će vas upozoriti na sitne gramatičke greške dok kucate na engleskom jeziku. Jako je koristan za ljude koji svakodnevno moraju da komuniciraju na engleskom, a nisu baš 100% sigurni u svoje znanje. Ako morate klijentu da brzo pošaljete mail, Grammarly je najbrži način da proverite ono što ste napisali.

Grammarly ima svoju besplatnu, osnovnu verziju, a posto i Grammarly Premium, koji se plaća 29.99 dolara mesečno. Pošto to nije mala cifra koju svako može da priušti samo da proba program, mnogi ostaju korisnici isključivo besplatne verzije i zadovoljni su njom. Ipak, sada postoji Grammarly Premium besplatna licenca i imate jedinstvenu priliku da dođete do nje.

Grammarly Premium Besplatna Licenca

Grammarly Premium Besplatna Licenca – Kako do nje?

Grammarly je pokrenuo novi referal program koji omogućava novim korisnicima da dobiju jednu nedelju Grammarly Premium besplatno. Dodatno, dobijaju i svoj referal kod koji mogu da dele sa svojim prijateljima i za svakog ko se registruje dobiće još jednu nedelju Grammarly Premiuma gratis.

Korišćenje Grammarly Addona

Instalacija se ne razlikuje od bilo koje druge instalacije dodatka za pretraživače, a sam program je veoma lak za korišćenje. Kada ga instalirate, dobićete dugme u gornjem desnom uglu prozora. Klikom na njega videćete da možete proveravati gramatiku veb stranice, kao i word dokumenta. Sve radi automatski, slično spelling checku u wordu – program će neku reč ili sintagmu podvući crvenom crtom. Zadržavanjem pokazivača miša iznad podvučenih reči dobićete objašnjenje zašto je vaša konstrukcija nepravilna, a klikom na podvučeni deo rečenice dobićete i rešenje za vaš problem.

Grammarly Premium Dodatne Opcije

Grammarly Premium vam, pored zadržavanja onoga što pruža besplatna verzija programa, daje i mnoge dodatne opcije. Za one koji se bave pisanjem elektronskih knjiga biće vrlo korisna provera stila vezanog za određeni žanr, a dobijate i alat koji proverava da li je vaš tekst plagijat.

Dodatne opcije uključuju i predloge za korišćenje određenih sinonima i konstrukcija koje obogaćuju tekst, kao i naprednu proveru vaše gramatike. Evo kako to izgleda

 

Grammarly Premium Besplatna Licenca

Zašto Treba Koristiti Grammarly?

Grammarly preporučujem svim frilens piscima. Ma koliko dobro znali engleski, to nam nije maternji jezik i greške se sigurno dešavaju. Čak i ako ste potpuno sigurni u svoje znanje, ili znanje svog editora, dodatni alat će vam sigurno dobro doći. Dodatno, ako zarađujete za život pišući tekstove na engleskom jeziku, zašto propustiti priliku da svoje pisanje podignete na još viši nivo?

Verujem da oni kojima je frilens pisanje jedini izvor prihoda treba da razmisle o kupovini Grammarly Premium verzije. Moje lično mišljenje je da vredi taj novac, neko se možda i neće složiti, ali pre nego što budete sigurni, treba taj program isprobati.

Grammarly Premium besplatna licenca je dostupna preko registracije na ovom linku.

Save

Share and Enjoy

  • Facebook
  • Email
  • RSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *